Fotografie

Fotografia la nuntă este o provocare care te face să scoți la lumină farmecul și magia mirilor.Fotografiile poartă întotdeauna amprenta fotografului care le realizează. Dacă vrei să cunoști sufletul unui fotograf, privește-i fotografiile. Efectuam albume foto-carte de diferite dimensiuni cu coperti din piele naturala si ecologica personalizate cu design original. Albumele foto pot sa fi personalizate in functie de necesitatile si dorintelor tale. Detinem toata aparatura profesionala necesara pentru a satisface toate cerințele clientului și pentru ca fotografiile să fie foarte clare și să exprime cât mai bine emoțiile și sentimentele, precum și să captureze toate elementele de decor importante.

Video

Cele mai pretioase evenimente din viata dumneavoastra se vor derula in FULL HD sau BLU-RAY in fata ochilor dumneavoastra. Imaginile vor fi surprinse de o echipa tanara, ambitioasa si cu multa experienta in video.

Oglinda Cu Zambete

Profita acum si ofera un plus de eleganta evenimentului tau. Poze nelimitate cu tamplate personalizat in numai 10 secunde , distractie garantata.

Pentru mai multe informatii si poze va rugam vizitati pagina noastra de facebook Oglinda Cu Zambete

Pe site-ul oglinda-magica-bucuresti.ro

Sau la numarul de telefon: 0763283626

DJ Evenimente

Preturi incepand de la 150E .

Lasa-mi un mesaj!

7 + 11 =